Qui som… breu historia.

Isabel Paris Artista

L’any 1970 la artista Isabel Paris juntament amb el seu marit Ventura obren un Taller Estudi d’Art al centre històric de Lleida (C/ Cavallers), lloc on la Isabel hi crea autentiques obres artístiques i a la vegada imparteix classes als seus alumnes, en Ventura es qui s’ocupa de mecanitzar i emmarcar artesanalment tot tipus de quadres.

El Taller Estudi els hi funciona mol bé i l’any 1996 decideixen fer expansió del local per que se’ls hi ha quedat petit. En Ramon (un dels seus fills) juntament amb la seva esposa Mari Carmen es posen al capdavant del negoci, que finalment entre tots es traslladen a un nou local mes espaiós situat al c/ Pau Claris 2 de Lleida.

Interior Local Galeria

Recepcio Galeria Exposicio Art

Actualment….. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisici elit, sed eiusmod tempor incidunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquid ex ea commodi consequat. Quis aute iure reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Isabel Paris, artista i autora.

Isabel Paris Puig
Isabel Paris Puig

Nascuda a Artesa de Lleida el 12 d’octubre de 1934, des de ben petita ja sentia la vocació per la pintura, es l’art en el qual ha destacat notablement sent una de les millors pintores lleidatanes.
Amb 10 anys va estar a mans del seu gran mestre Josep Benseny, es el qui la va descobrir i li va ensenyar les primeres bases fonamentals de dibuix i pintura abans que ella se’n anés a estudiar a l’Escola Belles Arts de Barcelona, on va poder completar els seus coneixements artístics sota les directrius de professors com Mercedes Malat o Carles Marquina.