Qui som… breu historia.

Isabel Paris Artista

L’any 1970 la artista Isabel Paris juntament amb el seu marit Ventura obren un Taller Estudi d’Art al centre històric de Lleida (C/ Cavallers), lloc on la Isabel hi crea autentiques obres artístiques i a la vegada imparteix classes als seus alumnes, en Ventura es qui s’ocupa de mecanitzar i emmarcar artesanalment tot tipus de quadres.

El Taller Estudi els hi funciona mol bé i l’any 1996 decideixen fer expansió del local per que se’ls hi ha quedat petit. En Ramon (un dels seus fills) juntament amb la seva esposa Mari Carmen es posen al capdavant del negoci, que finalment entre tots es traslladen a un nou local mes espaiós situat al c/ Pau Claris 2 de Lleida.

Interior Local Galeria

Recepcio Galeria Exposicio Art

Actualment tenen una gran diversitat de quadres artístics, de diferents formats i estils, a mes d’una gran varietat de motllures per emmarcar tot tipus de quadres i miralls, amb la gran avantatja de tenir taller propi al mateix local que fa que la elecció del client sigui molt mes personalitzada. També tenen una gran gamma d’articles de decoració, figures de disseny, columnes d’alabastre i fonts d’interior.

Isabel Paris, artista i autora.

Isabel Paris Puig
Isabel Paris Puig

Nascuda a Artesa de Lleida el 12 d’octubre de 1934, des de ben petita ja sentia la vocació per la pintura, es l’art en el qual ha destacat notablement sent una de les millors pintores lleidatanes.
Amb 10 anys va estar a mans del seu gran mestre Josep Benseny, es el qui la va descobrir i li va ensenyar les primeres bases fonamentals de dibuix i pintura abans que ella se’n anés a estudiar a l’Escola Belles Arts de Barcelona, on va poder completar els seus coneixements artístics sota les directrius de professors com Mercedes Malet o Carles Marquina.

Isabel Paris i Josep Benseny
Gran exposició de l’artista Isabel Paris a la Sala Benseny
Isabel Paris se expressa
La sensibilitat de transmetre i reflexar lo inexplicable
Isabel Paris es Noticia
Expectacular Mural a la sala de plens de l’ajuntament d’Artesa de Lleida
Isabel Paris en Ocio Cultura
Fantastica obra mestra a l’altar de l’esglesia de Sant Miquel