Breu historia

Isabel Paris Artista

L’any 1970 la artista Isabel Paris juntament amb el seu marit Ventura obren un Taller-Estudi d’Art al centre històric de Lleida, concretament al carrer Cavallers
Allà la Isabel hi crea autentiques obres artístiques i a la vegada imparteix classes als seus alumnes.
En Ventura, per la seva banda, es qui s’ocupa de mecanitzar i emmarcar artesanalment tot tipus de quadres.

El Taller-Estudi d’art de la Isabel Paris creix en prestigi i l’any 1996 decideixen engrandir-ne el local per que se’ls hi ha quedat petit. En Ramon (un dels seus fills) juntament amb la seva esposa Mari Carmen es posen al capdavant del negoci.
Per tal de fer-ho possible es traslladen a un nou local, al carrer Pau Claris de Lleida, on és actualment amb el nom de Galeria d’Art I. Paris.

Interior Local Galeria

Recepcio Galeria Exposicio Art

Actualment la Galeria d’Art I. Paris disposa d’una gran diversitat de quadres artístics, de diferents formats i estils. El client hi trobarà una gran varietat de motllures per emmarcar qualsevol tipus de quadre o mirall, amb el valor afegit de tenir taller propi al mateix local que fa que la elecció sigui molt mes personalitzada.
La Galeria d’Art I. Paris també ofereix una gran gama d’articles de decoració, figures de disseny, columnes d’alabastre i fonts d’interior.

Isabel Paris, artista i autora

Isabel Paris Puig
Isabel Paris Puig

Isabel Paris està considerada una de les millors pintores lleidatanes.
Nascuda a Artesa de Lleida el 12 d’octubre de 1934, des de ben petita ja va sentir la vocació per la pintura.
Amb 10 anys va estar a mans del seu gran mestre, pintor i gravador Josep Benseny, qui va descobrir el seu talent per l’expressió artística i li va ensenyar les bases fonamentals de dibuix i pintura.
Seguidament va anar a estudiar a l’Escola Belles Arts Sant Jordi de Barcelona, on completaria la seva formació amb excel·lents professors com la retratista Mercedes Malet o Carles Marquina.

Isabel Paris i Josep Benseny
Gran exposició de l’artista Isabel Paris a la Sala Benseny
Isabel Paris se expressa
La sensibilitat de transmetre i reflexar lo inexplicable
Isabel Paris es Noticia
Expectacular Mural a la sala de plens de l’ajuntament d’Artesa de Lleida
Isabel Paris en Ocio Cultura
Fantastica obra mestra a l’altar de l’esglesia de Sant Miquel